Начин на приготвяне: Почистените и измити пилешки гърди се нарязват на парчета по 4 см . В хартиена торба смесваме царевичното нишесте и натриевия глутамат. Слагаме нарязаните подсушени парчета месо и разтръскваме да се овалят добре. Загрейте мазнината в дълбок тиган и запържете пилешките парчета с чесъна до лек кафяв цвят. Прибавете соевия сос, оцета, водата и захарта. Захлупете и оставете на огъня 3 минути. Добавете пресния лук и много лютивия червен пипер. Пържете още 2 минути.
Поднесете заедно с ориз приготвен на пара.
Ванка , сигурно имаш в предвид "натриев глутамат" .
ОтговорИзтриванеБлагодаря, оправих го.
ОтговорИзтриване