Начин
на приготвяне: Нарежете
месото на кубчета по 2 см. и ги сложете в съд заедно с джинджифила, шерито и
соевият сос. Мариновайте 30 мин. Изчистете чушките от семената и дръжките.
Запържете нарязаната на дребно люта чушка и фастъците в горещото олио за около
60 сек., прибавете нарязаният на ситни кръгчета чесън, нарязаният на полумесеци
лук, нарязаните на ромбчета сладки чушки и бамбуковите връхчета. Пържете още 60
сек. и извадете всичко с решетъчна лъжица. Сложете пилешкото месо и пържете 2-3
мин..Добавете сместа от пилешки бульон, нишестето и чили соса. Бъркайте докато
се сгъсти. Сложете извадените зеленчуци и фастъци. Поръсете с щипка захар и
бъркайте още 60 сек. Готово.
Имате под ръка студено бяло вино, нали? Налейте си и
Добър
апетит!
Много вкусно и изкушаващо е представено както винаги, Ваньо!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Вени! <3
ИзтриванеУжасно апетитно и ароматно изглежда!
ОтговорИзтриванеБлагодаря!
ИзтриванеТова заслужава да се опита непременно!
ОтговорИзтриванеБлагодаря!
ИзтриванеПерфектно!
ОтговорИзтриванеБлагодаря!
Изтриване