Начин
на приготвяне: Желатинът се залива със 100 мл хладка вода. Използваме
стари черупки на яйца, на които сме пробили
около 1 см дупка от по широкият край. Трябва да са добре измити веднага
след пробиването и използването на вътрешността. Чушките, маслините, шунката и
киселите краставички се нарязват на много ситно. Магданоза се накъсва на листа
и във всяко яйце се слага по 1 или 2 листенца и от останалите продукти по
малко. В горещия бульон се прибавя накиснатия желатин, разбърква се да се разтвори
добре. Във всяко се яйце се слага от бульона, докато се напълни. Оставят се в
хладилника или на студено за 1 нощ, след което се маха черупката
Добър
апетит!
В
зависимост от големината на черупките на яйцата продуктите могат да се увеличат
или намалят.
Голяма красота! Голяма!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Йоли! Поздрави!
ИзтриванеЯйцата , направени по този начин са много красиви.Но явно докато се направят се изисква доста време и голямо старание.Но си заслужава.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Благодаря! Поздрави!
Изтриване