петък, 16 януари 2015 г.

Макарони с шунка и сос от 4 – те вида сирена

Продукти: Макарони – опаковка от 400 г, 120 г шунка, сушен босилек, сушен риган на вкус, 1 с.л. олио, 2-3 щипки лют червен пипер, 1 ч.л. равна сол, вода.

Начин на приготвянеСваряваме пастата в подсолена вода според инструкциите – около 15 мин. след завиране на водата.
 
В отделен съд загряваме на умерена температура олиото и задушаваме подправките /може да долеете малко вода, ако е гъсто/- 30 сек.
Заливаме със соса топлите, прецедени макарони и омесваме. Прибавяме нарязаната на кубчета шунка.

Най отгоре заливаме със сос от 4 вида сирена.

Може да си ги похапвате по всяко време.
Бързо, лесно и вкусно.
Добър апетит!

1 коментар:

  1. Много апетитна порция :) виждам я точно по обяд и се нареждам с вилицата :)
    От теб виното :)
    Поздрави и хубави почивни дни, Ванка!

    ОтговорИзтриване