Добър апетит с Peych!

понеделник, 8 декември 2025 г.

Краковски чийзкейк

›
  Днес ще Ви предложа една рецепта с която да разнообразите празничната трапеза.   Става въпрос за Краковския чийзкейк – вечна класика с и...
неделя, 7 декември 2025 г.

Телешко месо по кремълски /класическа рецепта/

›
  Има ястия, които са нещо повече от просто храна. Те имат цяла история, обвита в митове и легенди. Телешко месо по кремълски е едно от тя...
събота, 6 декември 2025 г.

Италиански гризини

›
  Гризините са дълги, тънки и хрупкави италиански хлебни пръчици, приготвени от пшенично брашно и подправени със зехтин. Известно е, че се...
сряда, 3 декември 2025 г.

Сладки топчета Peych с пълнеж от варено кондензирано мляко

›
  Тези топчета са наистина вкусни и носят коледно настроение. Те са изцяло мое творение като рецепта и изпълнение. Можете да добавите су...
понеделник, 1 декември 2025 г.

Джинджифилови сладки

›
  Продукти:   75 г бяло брашно, 70 г ръжено брашно, 100 г мед, 30 г захар, 30 г краве масло, 10 мл ром, 20 г прясно настърган джинджифил, ...

Бисквитки Бармак

›
Бармак бисквитките са татарски навити рулца с пълнеж от орехови ядки. Бармак в превод е „пръсти“. Историята на тези бисквитки произлиза от...
четвъртък, 27 ноември 2025 г.

Машхурда (Mashxurda) по узбекски

›
  Машхурда е традиционна супа, популярна в Централна Азия, особено в Узбекистан и Таджикистан. Името ѝ произлиза от таджикските думи „маш“...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията

Всичко за мен

Иван Пейчев
Преглед на целия ми профил
Предоставено от Blogger.