Добър апетит с Peych!

четвъртък, 23 октомври 2025 г.

Мариновани червени чушки на ленти

›
  Рецептата е от книгата на Добрина Венкова – „Домашни туршии“ с някои изменения от мен. Продукти: 5 кг червени месести чушки, 500 г мо...
вторник, 21 октомври 2025 г.

Зеленчукова джардиниера

›
  Джардиниерата е много древно ястие, създадено за запазване на изобилните градински продукти през лятото и за консумация през зимата. Раз...
понеделник, 20 октомври 2025 г.

Сладкиш с кафе

›
    Просто съм във възторг от този сладкиш. Случайно ми попадна в нета рецептата. Аз леко я видоизмених според моят вкус. Влажен, умер...
сряда, 15 октомври 2025 г.

Наси Кунинг / Nasi Kuning /

›
                                Индонезийски жълт ориз в ароматно кокосово мляко и куркума. На индонезийски „наси“ означава ориз, а „кунин...

Крамбъл с ябълки

›
  Крамбъл е десерт, който се прави от задушени плодове и трохи от брашно/маслено тесто. Самата рецепта идва от Великобритания и Ирландия...
неделя, 21 септември 2025 г.

Сос от сини сливи за печено месо

›
  Продукти:   750 г сини сливи, 3 големи скилидки чесън, 80 г кафява захар, 75 мл ябълков оцет, 75 мл вода, 20 г мед, 20 мл бяло вино, 20 ...
неделя, 14 септември 2025 г.

Кадаиф с крем с грис

›
  Имах отдавна купен турски суров кадаиф и реших да направя нещо различно. Получи се много вкусен и пухкав сладкиш. Експериментите поняког...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията

Всичко за мен

Иван Пейчев
Преглед на целия ми профил
Предоставено от Blogger.