Добър апетит с Peych!
вторник, 6 май 2025 г.
Сладкиш с козунак
›
Продукти: 350- 400 г козунак, 350 мл портокалов сироп. За крема: 1 л прясно мляко, 4 бр. яйца, 220 г захар, 65 г оризово брашно, 2...
неделя, 4 май 2025 г.
Зарамандоня /ZARAMANDOÑA/
›
Тази типична разядка е от Табернас, в североизточната част на Алмерия, Испания. Твърди се, че тази тя напоследък се среща рядко по испа...
четвъртък, 24 април 2025 г.
Киноа със зеленчуци
›
Продукти: 200 г киноа, 50 г зелени листа от бейби спанак, 200 г патладжани, 100 г тиквички, 80 г червена чушка, 50 г гъби печурки, 40 ...
сряда, 26 март 2025 г.
Варени картофи на тиган
›
Продукти: 650 г картофи, 1 глава лук, 4 скилидки чесън, 50 г краве масло, 50 мл зехтин, 1 ч.л. комбинирана подправка за картофи, ½...
Салата от леща и гъби
›
Продукти: 100 г – кафява леща, 300 г гъби печурки, 1 бр. глава червен лук, 4 скилидки чесън, 100 г чери доматчета, 1 червена чушка, 10...
неделя, 23 март 2025 г.
Сирене на тиган с мед и орехи
›
Бързо, лесно и вкусно. Необходими продукти за една порция: 200 г добре узряло сирене, 2 с.л. мед, 2-3 с.л. олио и 1 с.л. краве масло,...
Пад Тай (Pad Thai) - оризови спагети със скариди
›
Готвенето с юфка в повечето страни от Югоизточна Азия е въведено от имигранти от Южен Китай, заселили се в региона през миналия век. Лох...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията