Добър апетит с Peych!

вторник, 6 май 2025 г.

Сладкиш с козунак

›
    Продукти:  350- 400 г козунак, 350 мл портокалов сироп. За крема: 1 л прясно мляко, 4 бр. яйца, 220 г захар, 65 г оризово брашно, 2...
неделя, 4 май 2025 г.

Зарамандоня /ZARAMANDOÑA/

›
  Тази типична разядка е от Табернас, в североизточната част на Алмерия, Испания. Твърди се, че тази  тя напоследък се среща рядко по испа...
четвъртък, 24 април 2025 г.

Киноа със зеленчуци

›
  Продукти:   200 г киноа, 50 г зелени листа от бейби спанак, 200 г патладжани, 100 г тиквички, 80 г червена чушка, 50 г гъби печурки, 40 ...
сряда, 26 март 2025 г.

Варени картофи на тиган

›
    Продукти:   650 г картофи, 1 глава лук, 4 скилидки чесън, 50 г краве масло, 50 мл зехтин, 1 ч.л. комбинирана подправка за картофи, ½...

Салата от леща и гъби

›
  Продукти:   100 г – кафява леща, 300 г гъби печурки, 1 бр. глава червен лук, 4 скилидки чесън, 100 г чери доматчета, 1 червена чушка, 10...
неделя, 23 март 2025 г.

Сирене на тиган с мед и орехи

›
  Бързо, лесно и вкусно. Необходими продукти за една порция: 200 г добре узряло сирене, 2 с.л. мед, 2-3 с.л. олио и 1 с.л. краве масло,...

Пад Тай (Pad Thai) - оризови спагети със скариди

›
  Готвенето с юфка в повечето страни от Югоизточна Азия е въведено от имигранти от Южен Китай, заселили се в региона през миналия век. Лох...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията

Всичко за мен

Иван Пейчев
Преглед на целия ми профил
Предоставено от Blogger.