По
желание – 100 гр. настърган кашкавал и 1 с.л. нарязан пресен
магданоз, орехови ядки, обелени слънчогледови семки.
Начин
на приготвяне: Почиствате ябълките и морковите от кората
и семената /ябълките/. Настъргвате ги на едро ренде. Поръсвате със сол и захар.
Слагате сокът от лимона. Обърквате всичко с дървена лъжеца. Преди сервиране
добавяте по 1 с.л. зехтин на порция и леко омесвате.
По желание можете да прибавите настърган кашкавал,
счукани орехови ядки, обелени слънчогледови семки и нарязан пресен магданоз.Аз лично си я предпочитам само с ябълки и моркови.
Добър
апетит!
Любима ми е! Понякога слагам малко мед и канела. С орехи и слънчогледово семе също ми харесва, но с кашкавал и магданоз определено ще опитам!
ОтговорИзтриванеХубава вечер!
И на мен ми се видя интересно с кашкавала.
ОтговорИзтриване