За
овалване – смелени орехови ядки, шоколадови пръчици, сладки
пръчици, кокосови стърготини и други.
Начин
на приготвяне: Смиламе бисквитите с машинка за мелене или
блендер. Пудрата захар омесваме с размекнатото краве масло, меда, какаото,
ванилията и коняка. Прибавяме смелените бисквити, накълцаните орехи и омесваме всичко. Оформяме
топчета, които овалваме в шоколадови пръчици, кокосови стърготини или смелени
орехови ядки. Оставяме в хладилник за 3-4 часа да стегнат.
Добър
апетит!
Накълцаните
орехови ядки можете да смените с бадемови. Бисквитите могат да бъдат чаени –
смес от обикновени и шоколадови, но тогава намалете малко захарта. Вместо коняк
– ром или друга есенция по желание. Бързо, лесно и вкусно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар