tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post6683126142274408964..comments2024-02-07T17:32:49.433+02:00Comments on Добър апетит с Peych!: Рачел от тикваИван Пейчевhttp://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-28677904029937962832019-12-22T23:20:19.676+02:002019-12-22T23:20:19.676+02:00:))
:))<br />veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-60364988700128877792019-11-27T10:57:09.683+02:002019-11-27T10:57:09.683+02:00Рачел правя повече от 40 години по тази рецепта. Т...Рачел правя повече от 40 години по тази рецепта. Така го правеше и мама, от нея я знам. След като тиквата престои във варната вода, се измива в няколко води, така че, няма нищо страшно. Голяма вкусотия е, малко е трудоемко, но си заслужава. ЦветаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-76780213669664006452019-11-23T09:18:39.903+02:002019-11-23T09:18:39.903+02:00Здравей! Когато бях малък, това бяха "бонбони...Здравей! Когато бях малък, това бяха "бонбоните на баба". Заедно с пестила и сушените плодове. Всичко беше натурално. Още съм жив и здрав след дълги години консумация. Рецептата е стара и много писана в нета, затова се въздържах да я пусна. Но приятели ме проагитираха да направя това, като опитаха от рачела. С хрупкава корица и мека сърцевина. Относно водата - след като с разтвори варта в нея, тя се утаява на дъното и използваме само бистрата течност. После измиваме тиквата много внимателно . парче по парче 4-5 пъти на течаща студена вода. И няма проблеми, ако всичко горенаписано се изпълни както трябва. Успех! Поздрави!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-41905967164955167362019-11-23T00:24:35.951+02:002019-11-23T00:24:35.951+02:00Никога не съм опитвала такова нещо, Иван! Нито зна...Никога не съм опитвала такова нещо, Иван! Нито знам от къде се купува вар. Знам само, че колежка едва не ослепя, боядисвайки на вилата си с този материал. Ти сигурен ли си, че е безвреден, прилаган върху храна?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.com