tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post4452600733302904869..comments2024-02-07T17:32:49.433+02:00Comments on Добър апетит с Peych!: Пастърма от конско месоИван Пейчевhttp://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-68046180010695843982016-11-08T12:17:12.737+02:002016-11-08T12:17:12.737+02:00Слага се в солта 2с.л. Захар.. Тази подробност я з...Слага се в солта 2с.л. Захар.. Тази подробност я знам от технолози, но никога не съм я срещал в рецепти из нета... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-7101159291059437582015-01-24T16:03:08.021+02:002015-01-24T16:03:08.021+02:00Определено разбирате как да направите една пъстърм...Определено разбирате как да направите една пъстърма, а това не е лесна задача.Нужно е да знаеш в какви градуси да ги поставиш и да знаеш как да я овкусиш.Снимките са страхотни.От много време не съм яла подобен тип месо. Малко е тъжно че по този начин употребяваме конете, но все пак има някои, които е нужно да бъдат убити и от там вече да се направят полезни храни за нас.доставка на месоhttps://www.supermag.bg/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8noreply@blogger.com