tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post3463102042859866021..comments2024-02-07T17:32:49.433+02:00Comments on Добър апетит с Peych!: Пилешка супа със сметана и млякоИван Пейчевhttp://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-62028486443524702162014-10-29T10:40:12.656+02:002014-10-29T10:40:12.656+02:00Слагала съм и аз и мляко, и сметана - със заквасен...Слагала съм и аз и мляко, и сметана - със заквасена даже предпочитам, но тарос и шафран - никога...ще опитам, макар шафран да не съм и купувала, казват, че този, който се продава у нас не е истински, та по тази причина.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-88583311911003415132014-10-28T15:51:03.951+02:002014-10-28T15:51:03.951+02:00Здравей1 Благодаря!
Наистина е вкусна супа. Търпи ...Здравей1 Благодаря!<br />Наистина е вкусна супа. Търпи много вариации и в продуктите. Може да се добави по малко картоф, ориз. Понякога дори и правя запръжка като на шкембе чорба. и заливам с ния при поднасянето. :) Но всичко е въпро на вкус и фантазия. Добавката на мляко, наистина придава малко по различен аромат в комбинация с тароса и шафрана. Поздрави!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-17619142144302756672014-10-28T15:10:09.485+02:002014-10-28T15:10:09.485+02:00Честичко и аз правя така пилешката супа, Ванка, но...Честичко и аз правя така пилешката супа, Ванка, но слагам само сметана. Много ни се услажда така. Различното при теб освен допълнителното прясно мляко е и в подправките - тарос и шафран. Звучи много интересно, но най-вече вкусно. Задължително ще пробвам и твоя вариант.:-)<br />Поздрави и хубава седмица!Monihttps://www.blogger.com/profile/17083378429456829502noreply@blogger.com