tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post1745692332445583768..comments2024-02-07T17:32:49.433+02:00Comments on Добър апетит с Peych!: Пилаф по узбекскиИван Пейчевhttp://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-6634253516074581972015-04-08T00:12:52.363+03:002015-04-08T00:12:52.363+03:00Благодаря Йоли! Че си е вкусотия - спор няма. Зами...Благодаря Йоли! Че си е вкусотия - спор няма. Замислям след Великденските празници отново да си го направя, но този път с овче или говеждо месо. Поздрави!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-85962152587296455682014-11-28T07:47:44.548+02:002014-11-28T07:47:44.548+02:00Сега пък по узбекски. Ама как така ги измисляш тез...Сега пък по узбекски. Ама как така ги измисляш тези вкусни неща! Май и това ще ми стане любимо след монголското агнешко.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-61924744216302219902014-11-27T23:18:22.550+02:002014-11-27T23:18:22.550+02:00Иван, майстор си и това си е!
Сложничко ми се видя...Иван, майстор си и това си е!<br />Сложничко ми се видя, ама си заслужава. Не си и помислям да е с овче(ужасно е:), особено пък лойта...), но с телешко или свинско бих пробвала!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-33729546173149539882014-11-26T19:48:41.486+02:002014-11-26T19:48:41.486+02:00Благодаря Креми!
Благодаря Креми!<br />Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-52074006438775469772014-11-26T19:48:18.250+02:002014-11-26T19:48:18.250+02:00Благодаря Дани! Поздрави!Благодаря Дани! Поздрави!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-62806389121932716502014-11-26T19:47:50.648+02:002014-11-26T19:47:50.648+02:00Здравейте! Благодаря!
Плов на руски е пилаф на бъл...Здравейте! Благодаря!<br />Плов на руски е пилаф на български. :)<br />За вкусът сте адски права - да си оближеш пръстите.<br />На Изток това ястие го ядат с ръце. <br />Поздрави!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-49367108809757364962014-11-26T17:34:01.571+02:002014-11-26T17:34:01.571+02:00Има ли разлика между плоф и пилаф? Яла съм плоф по...Има ли разлика между плоф и пилаф? Яла съм плоф по узбекски и изглеждаше по същия начин като твоя пилаф. Беше невероятно вкусно, но и твоя пилаф изглежда супер. Направи ми се напълни устата само като го гледам. Чудесна рецепта!Tanyahttps://www.blogger.com/profile/14811957301056202542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-15037304755872794882014-11-26T16:51:24.382+02:002014-11-26T16:51:24.382+02:00Чудесен е пилафът ти, Ванка!
Поздрави!Чудесен е пилафът ти, Ванка!<br />Поздрави!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-21722674681513547292014-11-26T11:53:59.982+02:002014-11-26T11:53:59.982+02:00Ванка, веднага бих се наредила с вас на масата. На...Ванка, веднага бих се наредила с вас на масата. Наздраве! Откакто си донесох булгур от Одрин си мисля да направя постен пилаф с него. Ще му дойде ред. Твоят е чудесен!Kremenahttp://www.mycookerycollection.com/noreply@blogger.com