tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post6563079877104766788..comments2024-02-07T17:32:49.433+02:00Comments on Добър апетит с Peych!: ЕклериИван Пейчевhttp://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-62717755474630978072014-03-27T20:00:01.486+02:002014-03-27T20:00:01.486+02:00Да, фурната по време на печенето не трябва да се о...Да, фурната по време на печенето не трябва да се отваря.Пропуснал съм го да го напиша. За заливка има различни варианти. Аз ъм посочил един от тях. Хубава вечер!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-69253846287836264242014-03-27T19:57:11.804+02:002014-03-27T19:57:11.804+02:00Благодаря!Благодаря!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-89256561312916418492014-03-27T19:37:17.878+02:002014-03-27T19:37:17.878+02:00po vreme na pechene furnata ne se otvarq ,ako izle...po vreme na pechene furnata ne se otvarq ,ako izleze parata eklerite spadat.polzvam receptata ot godini i eklerite sa mnogo vkusni.za zalivka pravq karamel ot 1 ch.ch.zahar i oshte topal go razrejdam s 1 k.ch.zatoplena naturalna a ne rastitelna <br />smetana <br />natalianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-29810237746223486722014-03-27T06:26:27.831+02:002014-03-27T06:26:27.831+02:00Shte gi probvam! Blagodarya za receptata! Az ekler...Shte gi probvam! Blagodarya za receptata! Az eklerite si gi pravya,no zalivkata mi lipsva, a tuk nyamam bonboni lakta :) i se nadyavam tazi naistina da e kato onazi ot onova vreme... zashtoto za men nai-lubima beshe zalivkata :)) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-61372992576963454352014-03-26T20:29:06.155+02:002014-03-26T20:29:06.155+02:00Здравейте! Следвайте обясненията за заливката в ре...Здравейте! Следвайте обясненията за заливката в рецептата и тя ще се получи. Нито се топли, нито се вари.<br />Ако нещо Ви се струва че не е точно, може да затоплите малко мляко на слаб огън и разтопите бонбони Лакта и с тази смес да залеете еклерите. Хубава вечер!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-82903231624077850492014-03-26T20:21:55.444+02:002014-03-26T20:21:55.444+02:00Ще ми кажете ли глазурата отгоре върху еклерите ва...Ще ми кажете ли глазурата отгоре върху еклерите вари ли се,затопля ли се изобщо или се оставя студена-не е обяснено.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-85910768281166428752014-03-26T18:32:19.009+02:002014-03-26T18:32:19.009+02:00ЩЕ ОПИТАМ РЕЦЕПТАТА-ЧУДЕСНИ МИ СЕ ВИЖДАТ !БЛАГОДАР...ЩЕ ОПИТАМ РЕЦЕПТАТА-ЧУДЕСНИ МИ СЕ ВИЖДАТ !БЛАГОДАРЯ ВИ!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-32564210721088991432014-03-26T18:05:59.122+02:002014-03-26T18:05:59.122+02:00Всеки си има изпитана рецепта. Друг е въпросът на ...Всеки си има изпитана рецепта. Друг е въпросът на кого ще се доверите. :)Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-52642604838299557922014-03-26T17:53:15.825+02:002014-03-26T17:53:15.825+02:00NI6TO POVE4E TESTOTO E KAKTO PRI PRIGOTVQNE NA TOL...NI6TO POVE4E TESTOTO E KAKTO PRI PRIGOTVQNE NA TOLUMBI4KITE<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-58677002699478814962014-03-26T17:33:43.564+02:002014-03-26T17:33:43.564+02:00За нищо! Хубава вечер!За нищо! Хубава вечер!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-16372196570858002912014-03-26T17:31:47.272+02:002014-03-26T17:31:47.272+02:00Прочетете още веднъж рецептата и ще разберете. :)Прочетете още веднъж рецептата и ще разберете. :)Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-76201376977458929072014-03-26T17:30:38.359+02:002014-03-26T17:30:38.359+02:00OO, izvuniavam se . Sega vidiah, 4e se razdelia te...OO, izvuniavam se . Sega vidiah, 4e se razdelia testoto na 16 4asti :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-15168017153057604242014-03-26T17:28:04.531+02:002014-03-26T17:28:04.531+02:00Kolko eklera se polu4avat po tazi recepta?
Kolko eklera se polu4avat po tazi recepta?<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-62264586990404262402014-03-26T16:25:14.227+02:002014-03-26T16:25:14.227+02:00Благодаря! Като на снимките ли се получават?Благодаря! Като на снимките ли се получават?Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-11565933690040681892014-03-26T15:45:52.038+02:002014-03-26T15:45:52.038+02:00НЯМА НУЖДА ДА СЕ МЪЧИТЕ С РЪЦЕ ДА ГИ ОФОР...НЯМА НУЖДА ДА СЕ МЪЧИТЕ С РЪЦЕ ДА ГИ ОФОРМЯТЕ . КУПЕТЕ СИ СЛАДКАРСКИ ПОШ И ШПРИЦ КОЙТО СЕ ПОСТАВЯ В ПОША .И ЗА ПЕТ МИНУТИ ГИ ШПРИЦОВАТЕ В ТАВАТА . А МОЖЕ И С ЛЪЖИЧКА . ГРЕБВАТЕ И СЛАГАТЕ В ТАВАТА , БЕЗ ДА ПРИТИСКАТА . <br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-59397639160746913032014-03-13T18:44:41.645+02:002014-03-13T18:44:41.645+02:00Благодаря Жани!Благодаря Жани!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-30515106660054775402014-03-12T18:34:40.187+02:002014-03-12T18:34:40.187+02:00Наистина приличат на едновремешните, мммм...!
Лека...Наистина приличат на едновремешните, мммм...!<br />Лека вечер!Жаниhttps://www.blogger.com/profile/06823866596704699474noreply@blogger.com