tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post3577495679679257634..comments2024-02-07T17:32:49.433+02:00Comments on Добър апетит с Peych!: Торта ГарашИван Пейчевhttp://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-81851021507303308892015-08-24T13:05:13.538+03:002015-08-24T13:05:13.538+03:00Благодаря ти за отговора ,но нямам уред за смилане...Благодаря ти за отговора ,но нямам уред за смилане на орехите ,така че се отказвам за жалост.<br />АниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-75792413719631924392015-08-24T08:24:01.423+03:002015-08-24T08:24:01.423+03:00Здравейте!
За предпочитане е да смелите ореховите...Здравейте!<br /><br />За предпочитане е да смелите ореховите ядки ръчо, не на блендер. В противен случай блатовете ще станат сбити, а не пухкави, въздушни.<br />За кремът е добре да е с млечен шоколад. С черен ще нагарча леко.<br />Няма проблем да се очертаят кръгове на кухненска, пекарска хартия и изпекат блатове. Сместа за блата е гъста и лепкава. Малко трудно се разстила на хартията. Успех!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-65197148285053040702015-08-23T20:21:39.477+03:002015-08-23T20:21:39.477+03:00Невероятна торта ,прекрасно изпълнение с добре отк...Невероятна торта ,прекрасно изпълнение с добре открояващи се блатове!Никога не съм я правила.Сега като прочетох обясненията ти ,ще се престраша да я направя ,още повече ,че с тая торта имаш голям опит. Не ми се струва трудна ,но ще ми е необходима помощта ти .За блата -орехите мисля да ги смеля много ситно на блендер ,ако греша поправяй .Кремът ,задължително ли е с млечен шоколад,може ли да използвам натурален или няма да е достатъчно сладък.(а може и захар да прибавя тогава )Най-големият ми страх са жълтъците ,(нямам пресни яйца),така обработени само с топъл сироп не е ли рисковано .Тавата ми за торта е с д=25 см ,мога ли да очертая кръгове в/у пекарска хартия -22см и така да излея от сместа или е рядка и няма да ми се получи .Затрупах те с въпроси ,но искам и моята да е сполучлива ,като твоята торта.<br />АниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-44059039705472434712014-02-17T20:46:20.859+02:002014-02-17T20:46:20.859+02:00Нещо липсва ли? :)
Нещо липсва ли? :)<br />Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-22115589851451584092014-02-17T20:42:30.082+02:002014-02-17T20:42:30.082+02:00malko mi prilicha na Garash totra :) , no e intres...malko mi prilicha na Garash totra :) , no e intresno a nadqvam se i vkusnaaa :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10716941495281425472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-33436084384902301852014-02-17T08:54:10.565+02:002014-02-17T08:54:10.565+02:00Любимата ми! Никога не ми омръзва този вариант.Любимата ми! Никога не ми омръзва този вариант.Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-62907449563359210842014-02-17T00:34:14.771+02:002014-02-17T00:34:14.771+02:00Вкусна и наистина трудно може да издържи човек тол...Вкусна и наистина трудно може да издържи човек толкова дни да не я опита!<br />tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-8948562868483177122014-02-16T12:50:12.138+02:002014-02-16T12:50:12.138+02:00Благодаря, опитай!Благодаря, опитай!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-53921416597291317242014-02-16T12:49:39.340+02:002014-02-16T12:49:39.340+02:00Трудно се издържа наистина. Само да гледаш без да ...Трудно се издържа наистина. Само да гледаш без да пипаш. :) Но е хубаво да престои известно време да се напоят блатовете с крема........ И тогава наистина се топи в устата. Благодаря и Успех!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-79891197425029928852014-02-16T11:15:10.764+02:002014-02-16T11:15:10.764+02:00изглежда много вкусна със сигурност ще я пробвамизглежда много вкусна със сигурност ще я пробвамlili616196@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/07447740341400776798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-51249146102306360082014-02-16T10:51:47.086+02:002014-02-16T10:51:47.086+02:00Оооооо, помня като бях малка, майка ми правеше таз...Оооооо, помня като бях малка, майка ми правеше тази торта точно за Нова година. Страшно вкусно нещо!!! Обаче, два дена преди консумиране???????!!!!!!! Това е възможно, само ако някой сложи жандармерията да пази пред хладилника! Благодаря, че ми напомнихте за тази чудна торта! Ще я спретна на фемилито моментално! И силно се съмнявам, че ще устискаме 2 дена :)))<br /> Хубав ден! МиленаAnonymousnoreply@blogger.com