tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post2067941658637009146..comments2024-02-07T17:32:49.433+02:00Comments on Добър апетит с Peych!: Сиропиран турски сладкишИван Пейчевhttp://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-80707156946588746962014-11-08T17:22:42.837+02:002014-11-08T17:22:42.837+02:00Благодаря! Няма как да разберете, докато не опитат...Благодаря! Няма как да разберете, докато не опитате. :) <br />На вкус и цветь, товарищей неть.<br />Успех!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-47870598736455843492014-11-08T16:50:12.585+02:002014-11-08T16:50:12.585+02:00Интересно изглежда, но дали не стават напоени с ма...Интересно изглежда, но дали не стават напоени с мазнина.Аниnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-6920401845082669192014-10-24T08:06:55.790+03:002014-10-24T08:06:55.790+03:00Весе, какво кръшкане? Останал съм с впечатлението,...Весе, какво кръшкане? Останал съм с впечатлението, че си примерно момиче. :) Поздрави!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-81359686912563397132014-10-23T22:43:06.582+03:002014-10-23T22:43:06.582+03:00Благодаря, ще се старая значи да изпълня, колкото ...Благодаря, ще се старая значи да изпълня, колкото и да ме сърбят ръцете винаги да кръшна от написаното...:))veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-37405330853459038992014-10-22T16:38:36.510+03:002014-10-22T16:38:36.510+03:00Здравей Весе! Ако изпълниш точно рецептата, парче...Здравей Весе! Ако изпълниш точно рецептата, парчетата ще се изпържат отвсякъде и вътре. :) содата просто е символична. Веднъж дори бях забравил да я сложа и пак станаха. Най добри са след пълното им изстиване. Но ароматът е невероятен. Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-24671786569338207882014-10-22T11:25:13.229+03:002014-10-22T11:25:13.229+03:00Интересно...Веднъж правих пак по турска рецепта не...Интересно...Веднъж правих пак по турска рецепта нещо подобно, но беше с кори за баница. Наистина корите отвътре останаха сурови и не ми хареса никак. Тук ти си споменал да не се навива стегнато, но това достатъчно ли е за да не остане глетаво отвътре, още повече е тесто, и то със сода...?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-39001194361054485942014-10-22T09:05:20.042+03:002014-10-22T09:05:20.042+03:00Благодаря! Опитайте, вкусно е!Благодаря! Опитайте, вкусно е!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-294343952007927822014-10-22T09:04:51.515+03:002014-10-22T09:04:51.515+03:00Здравей Йоли! Аз също не обичах гореща доматена су...Здравей Йоли! Аз също не обичах гореща доматена супа. Но дайде време да си променя възгледите. Наистина е вкусотия. Малко, като вкус наподобява турска баклава с грис.Успех! Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-11839037410295573282014-10-21T23:16:33.034+03:002014-10-21T23:16:33.034+03:00Много интересна рецепта и предполагам вкусна. Не с...Много интересна рецепта и предполагам вкусна. Не съм запозната с турската кухня, но никога не е късно. Поздравления! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5282350023228545609.post-74201185974416423922014-10-21T22:20:11.142+03:002014-10-21T22:20:11.142+03:00Првокатооооооооооооор!!!! Ще ме накараш сега и гри...Првокатооооооооооооор!!!! Ще ме накараш сега и грис да проям! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com